DESPRE NOI – PDR TEAM

De ce PDR TEAM ROMANIA?

PDR Team ROMANIA este compania care va pune la dispozitie servicii de reparatii infundaturi fara revopsire (Paintless Dent Remove sau Thinichigerie fara Revopsire) la cele mai inalte standard de calitate.

PDR Team ROMANIA, prin echipa sa,  are experienta in domeniu de peste 7 ani, timp in care a activat atat pe piata din Romania dar si pe piata internationala, avand colaborarii in domeniu in tari precum: Franta, Elvetia, Germania, Austria, Belgia.

PDR Team ROMANIA, printr-o continua investitie in echipamente si pregarirea tehncienilor, a format o echipa de specialisti care pot remedia rapid si la o calitate superioara infundaturle aparute la nivelul caroseriei unde nu este afectata vopseau, fara a mai fi nevoie de chiturire si de revopsire.

Avantaje:

Garantie – Oferim solutii de calitate fara compromisuri!

Promptitudine – Reducem la maximum timpii de reparatie!

Flexibilitate – Ne adaptam cerintelor clientilor nostri!

Respect – Respectam clientii, partenerii, angajatii si mediul inconjurator!

Etica – Este fundamentul pe care cladim relatiile noastre de afaceri!

PAINTLESS DENT REMOVE

Paintless Dent Remove, este un nou concept in repararea caroseriei automobilelor avariate de grindina sau orice fel de infrundatura, de orice dimensiune.

Mai multe detalii

TIMP DE REPARATIE

Aceasta tehnica pentru reparatii infundaturi pe automobile, de orice natura va garanteaza un timp de reparatie rapid si curat, spre deosebire de tehnica clasica cu kit.

Contacteaza-ne

GARANTIE

PDR TEAM RO , in baza colaborarilor si experientei acumulate , va ofera pentru serviciile de reparatii infundaturi fara revopsire(paintless dent repair) garantie astfel…..

Detalii Garantie

GALERIE FOTO AUTO – REPARATII GRINDINA

gplus fb pinterest twitter