GARANTIE – PDR TEAM

SC PDR TEAM RO SRL ofera servicii de indreptare a caroseriei auto prin sistemul de reparatii PDR (paintless dent repair). Acesta tehnica este folosita in special pentru reparatiile de grindina in toata Europa si SUA de peste 20 de ani fiind acceptata de toti mari asiguratori. Tehnica este   non distructiva pentru autoturism si astfel protectia interioara anticoroziva cat si vopseaua  originala raman intacte. Suntem o echipa de tehnicieni cu experienta de peste 7 ani in domeniul reparatiilor fara revopsire cu colaborari in Germania, Elvetia, Franta, precum si  cu uzine producatoare de autoturisme ( Audi – Gyor Ungaria, Porsche – Leipzig Germania).

PDR TEAM RO , in baza colaborarilor si experientei acumulate , va  ofera pentru serviciile de reparatii infundaturi fara revopsire(paintless dent repair) garantie astfel:

  1. A) Pentru vopseaua originala a autoturismului se ofera garantie pe toata perioada pe care o ofera producatorul in acelesi conditii din certificatul de garantie al masinii, exceptie facand situatiile in care anterior sau ulterior interventiei noastre sau efectuat alte reparatii asupra elementelor caroseriei de alti reparatori sau prezinta urme de alte accidente sau au fost revopsite.
  2. B) Pentru elementele revopsite ale masinii se ofera garantie doar la manopera de indreptare a indoiturilor- un an de zile. Totodata, datorita revopsiri, in cazul elementului ce urmeaza a fi reparat cu aceasta tehnica, PDR TEAM RO nu poate garanta integritatea vopselei in urma reparatiei (datorita revopsiri, sub stratul de vopsea poate exista un strat de chit care in timpul reparatiei se poate fisura sau se poate desprinde definitiv in urma aplicari ventuzelor)

gplus fb pinterest twitter